Posted on

Titta på thaimassage täby

titta på thaimassage täby

Wandee Thaimassage, Biblioteksgången 9, 69 Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.m. Nån som vet om det är vanligt med happy ending på thai massage ställen i Sverige. Välkomna till Wellness SPA och Thaimassage i Täby. Vi har en nyrenoverad och fräsch salong och erbjuder olika massage samt bastu. De massagealternativ vi.

Videos

3 HOURS The Best Relaxing Piano Flute Music Ever 1 recension av Relax Thaimassage "Populärt ställe. Riktiga thailändare med knackig engelska ger den där rätta känslan. Vad som drar ned betyget är dock att. Välkomna till Wellness SPA och Thaimassage i Täby. Vi har en nyrenoverad och fräsch salong och erbjuder olika massage samt bastu. De massagealternativ vi. Meteorvägen 14 Täby Thaimassage (60min): Oljemassage (60min): Swish Dusch Rum med Dörr, 6. Malai Thai Massage. Ringvägen 60 Stockholm.

Titta på thaimassage täby - thai falkenberg

Det har börjat spridas på salongerna att bönderna betalar mycket mer. Vi snackar och skrattar lite, hon säger rakt av nästa gång så kommer du till mig, du e lovely, vill du inte ha 30 min massage nu. Ska dra en version och lite välformulerad så inte "några" känner sig förolämpade! Jag inser när det börjar närma sig en timme att det inte kommer att bli något mer.

0 comments Titta på thaimassage täby

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *