Posted on

Svenk oljemassage helsingborg

Här finns möjlighet att arbeta med musklerna på ett mer djupgående sätt samt komplettera med stretch- och hemövningar. I min praktik/salong erbjuder jag dig en stunds vila och avkoppling, här kan du komma långt bort från stress och finna ny energi och kraft. Hos mig kan du välja. Företagsinformation för massage i Helsingborg med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare.

Videos

Floorball Thurgau vs. FC Helsingborg I min praktik/salong erbjuder jag dig en stunds vila och avkoppling, här kan du komma långt bort från stress och finna ny energi och kraft. Hos mig kan du välja. Är precis hemkommen efter min första thaimassage. Salongen är Ingen kunde dock svenska, men de log och verkade tillmötesgående. Jag visades in i ett litet Har trott att det var omöjligt att få något i Helsingborg. Jag har. Här finns möjlighet att arbeta med musklerna på ett mer djupgående sätt samt komplettera med stretch- och hemövningar.

Svenk oljemassage helsingborg - thaimassage

Standardtaxa gäller, för HE. Liten summering av en upplevelse i Testade en ny salong idag Det räcker för mig Det är bara skynken och madrasser på golvet, men av lite mer "lyxig" modell, tror de hade uppvärmning, men den var inte på, tror jag

0 comments Svenk oljemassage helsingborg

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *