Posted on

Svesk spa norrköping

Vi söker en Spachef till vårt Spa, Bad & Träningskoncept. Vår prisbelönta Spaavdelning var fjällvärlden första Spa och är idag ett etablerat och mycket populärt. Spa Relaxcenter i Norrköping är ett litet personligt spa med ett stort utbud av behandlingar. Vi erbjuder fyra behandlingsrum, bastu samt bubbelpoolsrum och till. Elite Grand Hotel Norrköping: SPA-dag lyx med övernattning - Se recensioner 89 bilder och fantastiska erbjudanden på Svenska ().

Svesk spa norrköping - massage helsingborg

Record'], function taRecord { taRecord. I vår restaurang kan du avnjuta både frukost och middag. Läs vår Cookie Policy om du vill veta mer eller undvika cookies. Vistelsen avslutas med en härlig frukostbuffé i vår restaurang. Julireste med vänner. Det är mycket glädjande att svesk spa norrköping många, på så kort tid, har upptäckt fördelarna med oss. Skicka en bokningsförfrågan till Elite Grand Hotel, Norrköping.

Videos

Lite sköna Spa-saker #1 Här hittar du alla spahotell nära Norrköping. (Totalt 9 spahotell Hitta och recensera svenska spahotell Villa Fridhem Spa & Conference. Unna dig ett härligt spapaket hos oss på Elite Grand Hotel och Spa Relaxcenter i Norrköping. Njut av härliga spabehandlingar och koppla sedan av i vår. Spa Relaxcenter i Norrköping är ett litet personligt spa med ett stort utbud av behandlingar. Vi erbjuder fyra behandlingsrum, bastu samt bubbelpoolsrum och till.

0 comments Svesk spa norrköping

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *